ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО ХИПОТЕРМ

- Најдобрата фасада за Вашиот Дом -

Следејќи ги модерните трендови во градежната индустрија како и се поголемата потреба од енергетска ефикасност, ја создадовме компанијата „ХИПОТЕРМ“.

Наша главна дејност е производство на фасадни декоративни елементи од стиропор и полиуретан.

Креирањето на беспрекорен производ со висок квалитет и достапна цена се нашите главни предности. Користејќи напредна технологија за обработка можеме да креираме производ по желба на секој клиент!

Големиот избор на декоративни фасадни елементи нуди решенија за вкусовите на секој архитект, изведувач или приватен инвеститор. Стилски обликуваната форма, со изразени фини детали, се одлики кои одговараат на духот на модерното живеење.

ХИПОТЕРМ - Изборот на оние кои ја ценат перфекцијата!

ПРОИЗВОДИ

СЕРТИФИКАТИ

CroCert - ISO 9001:2008
IQNet - ISO 9001:2008