Декоративните фасадни елементи се користат за внатрешна и надворешна декорација на зидовите, односно како декоративен додаток. Можноста за производство на декоративни елементи е голема. Нудиме креативни решенија за изработка на уникатни елементи по Ваша желба или цртеж.